Til Hjemmet i Esbjerg

Klik på logoerne og lær mere om de interiørbutikker, du kan finde i Esbjerg. Se billeder og videoer på butikkernes undersider

Gardiner, solafskærmning 

Brugskunst 

Godt genbrug

Brugskunst 

Brugskunst

Bad og toilet showroom

Stof i metervare

.... Flere butiksprofiler på vej - mangler din? - klik her

Du finder alle slags brugskunst og interiør til hjemmet i Esbjergs mange butikker, der sælger et en varieret udbud af møbler, nipsgenstande, gardiner og meget mere. Du finder noget for enhver smag, og du kan købe som nyt eller finde det i de mange genbrugsbutikker, man kan finde i byen.

Esbjergs butikker, der sælger brugskunst i alle afskygninger, dækker de forskellige behov, vi har som kunder. Nogle vil have gamle møbler med patina, andre vil have nyt. Og butikkerne kan altid tilbyde interiør, der matcher din personlige stil i hjemmet. Du kan finde sengelinned, alt til køkken og stue, badeværelse eller til hyggeværelset og børneværelset.

Du kan finde nips i alle støbninger og former. Små træfigurer, dekorationer og pyntegenstande.

Alle butikkerne har flotte lokaler, hvor du kan se udstillinger, mærke materialer og få professionel rådgivning til dine køb, og de fleste har også udbringning.

Du kan finde butikker i centrum, gågaden og i de små sidegader, og du kan finder også spændende brugskunstbutikker i de andre dele af byen, både i Hjerting, Gjesing, Sædding og Østerbyen.

Til Hjemmet byder på unikke butiksprofiler, hvor du som kunde kan få et godt og grundigt overblik over butikkerne. Du kan finde links til deres hjemmesider, webshops og deres sociale medier, informationer om butikken og billeder, der viser, hvilken slags brugskunst, de sælger. Profilvideoer og direkte opkald til butikken med et klik. Du får direkte rutevejledning med google maps og vigtige kundeanmeldelser.

Butikker Esbjerg er dit opslagsværk over butikkerne i Esbjerg, og din vejviser til, hvordan du finder dem. Med butikker Esbjerg skal du kun kigge ét sted for at finde byens butikker