Skolegade 51
6700 Esbjerg
Tlf: 75 12 60 83

www.sugeshoppen.dk

Støvsugerbørsen Esbjerg

I Støvsugerbørsen i Skolegade forhandler vi støvsugere og støvsugertilbehør i høj kvalitet og til rimelige priser. Du finder også rengøringsudstyr, rengøringsmaterialer og alt andet, der skal til for at holde dit hjem rent og pænt.

I butikken møder du Peter og Charlotte, der er klar med råd og vejledning i dit valg af støvsuger eller støvsugertilbehør. For hos støvsugerbørsen har vi det, du har brug for. Om du har brug for en kraftig støvsuger til et stort hus, en støjsvag støvsuger til en lejlighed eller en professionel støvsuger til din virksomhed.

Vi forhandler kun produkter fra anerkendte mærker: Miele, Nilfisk, Siemens, Bosch, Electrolux og Numatic. Det er alle produkter, vi kan stå inde for, og som lever op til de standarder og den kvalitet, vi kan stå inde for.

Når du besøger Støvsugerbørsen, kan du være sikker på en god, personlig betjening. Og du kan være sikker på, at vi finder det, du har brug for – ikke mere ikke mindre.

Åbningstider

mandag 9:30 – 17:30

tirsdag 9:30 – 17:30

onsdag 9:30 – 17:30

torsdag 9:30 – 17:30

fredag 9:30 – 17:00

lørdag 10:00 – 13:00

søndag (lukket)

Se facebook for åbningstider på helligdage og specielle lejligheder

Besøg vores webshop

Og find ud af mere

Kunderne siger om Støvsugerbørsen

Det her er en butik hvor man udover gode kvalitetsprodukter får den bedste service i hele Esbjerg. Vi har efterhånden købt en del forskellige produkter og altid har der været tid til os, fantastisk service og lige det ekstra venlighed der gør at man har lyst til at komme igen og forlader butikken med et smil på læben.

Sara Lindberg - Facebook anmeldelse

Altid god og venlig service i Skolegade. Og kan nemt følge med ang priser. Og Peter og hans kone altid ærlige, de sælger ikke bare for at sælge. Man kommer ikke hjem med en støvsuger til 2500kr, hvis de ved, hvad ens behov er og man kan nøjes med en billigere. Hatten af for ærligheden. Selvom det var ved at koste en parkrings bøde uberigtig, men så kom Peter lige og fik styr på det. Ikke den ting de ikke kan klare.

Sabrina Eggers - Facebook anmeldelse

Centralstøvsugeren var gået i stykker, og jeg skrev til Støvsugerbørsen om de kunne kigge på den.

Svaret var et hurtigt ja, og den blev afhentet dagen efter ved min arbejdsplads.

6 timer senere blev den leveret igen, hvor motoren var blevet skiftet.

Det er god service.

Tak for hjælpen 

Steffen Askebjerg Mærsk - Facebook anmeldelse