Skolegade 44
6700 Esbjerg
Tlf: 38 41 41 65

wwww.madklubben.dk

Har du besøgt Madklubben Esbjerg?

I de stemningsfulde lokaler på Skolegade 44 finder du en helt unik restaurant i Esbjerg. Madklubben Esbjerg er en restaurant for dig, der er vild med god mad, samvær og skøn stemning, uden at det skal koste en formue. På vores restaurant i Esbjerg kan du nyde en god restaurantoplevelse på en almindelig tirsdag såvel, som en festlig lørdag.

Om det er forretningsmiddagen, fødselsdagen eller søndagsmiddagen med familien, så er vores restaurant i Esbjerg klar til at byde dig og dine gæster velkommen. Her finder du fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får 1. ret fra 125,- 2. retter fra 200,- og 3. retter fra 225,-.

Åbningstider

mandag 17:00 – 24:00

tirsdag 17:00 – 24:00

onsdag 17:00 – 24:00

torsdag 17:00 – 24:00

fredag 17:00 – 24:00

lørdag 17:00 – 24:00

søndag (lukket)

Se facebook for åbningstider på helligdage og specielle lejligheder

Video på vej

Besøg vores hjemmeside

hvor du kan se en del af vores skiftende menuer og arrangementer

Kunderne siger om Madklubben Esbjerg

Jeg har udelukkende haft gode oplevelser på Madklubben Esbjerg. Maden er super lækker, vinmenuen er god, og man får virkelig meget for pengene! Venlig og opmærksom betjening, samt god timing ift. servering af de forskellige retter. Glæder mig til flere besøg!

Cecilie Lykkegaard Nielsen - Facebook anmeldelse

Portionerne ser måske små ud, men man bliver altid mæt af dem! Genial mad til god pris!
Esben Uth - Facebook anmeldelse

Fin betjening. Fantastisk mad, vi kommer igen en anden dag for det var en super dejlig oplevelse. Maden bærer hele konceptet og vi spiste godt og dejligt, vi var 3 afsted og fik 3 forskellige retter og de var helt perfekte vi kom tidligt en anden gruppe kom sammen tid. Men ellers ingen gæster. Maden var hurtigt serveret og da vi gik var der fyldt med menennsker og jeg forstår hvorfor der er fyldt det er klart pengene værd ??
Nicole Nolting Engelhardt - Facebook anmeldelse