Info om butikker-esbjerg.dk

info · formål · kontaktformular · nyhedsbrev · facebookgruppe · med mere

Butikker-Esbjerg.dk er et tilbud til alle Esbjergs butikker, restauranter, frisører og gallerier, uanset geografisk placering inden for 67-området og uanset butikkens størrelse.

Siden er et virtuelt kompas og opslagsværk over byens butikker, der skal hjælpe de handlende og potentielle kunder til at få et bedre kendskab til de mange forskellige butikker, der rent faktisk findes i byen.

Butikker-Esbjerg.dk er udsprunget af facebook-gruppen ”Jeg Støtter Butikkerne i Esbjerg”, der nærmer sig de 6000 medlemmer og har samme formål – at få esbjergenserne til at bruge de fysiske butikker, så vi kan være med til at sikre en spændende og levende by med et rigt udbud af butikker, cafeer og gallerier. En by, der er fuld af liv, og som er værd at køre langt for at besøge.

Man skal melde sig til

Butikkerne skal melde sig til siden, og deres tilmelding gælder for et år ad gangen. Jo flere butikker der er på siden, jo stærkere bliver den. Det koster 199,- pr. måned + et engangsgebyr at have sin egen butikprofil på siden, og beløbet dækker de udgifter, der er i forbindelse med at oprette de forskellige butiksprofiler, vedligehold og markedsføring af siden.

Det vil sige, at butikkerne er sikre på, at der bliver arbejdet for at udbrede kendskabet til siden.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan din butik kan få en profil på siden, så send en besked eller et opkald.

Butikker-Esbjerg.dk – Rosenvængets Alle 9 – 6700 Esbjerg –
Tlf: 28 12 71 43
email: kontakt@butikker-esbjerg.dk

Kontakt Butikker-Esbjerg.dk

9 + 2 =

TILFØJ IKON PÅ FORSIDEN AF DIN TELEFON

Det er nemt at tilføje Butikker-Esbjerg.dk ikonet på forsiden af din telefon sammen med dine andre favorit-apps. Tilføj ikonet, og du er på siden med kun et tryk.
Se videoen nederst på siden for instruktioner om, hvordan du gør – Det er nemt nok cool

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Nyhedsbrevet er til dig, der gerne vil være informeret om events, tilbud, nye tiltag og spændende nyheder fra butikkerne i Esbjerg.

Du tilmelder dig nederst på siden.

FØLG MED I GRUPPEN

Facebookgruppen ”Jeg Støtter Butikkerne i Esbjerg” er et sundt forum, hvor du nemt kan dele dine gode oplevelser i byens butikker sammen med andre, der også gerne vil støtte butikkerne i Esbjerg.
Hop ind og meld dig til.