Torvegade 31
6700 Esbjerg
Tlf: 76 12 11 88

www.justask.as

LÆKKERT TØJ I ALLE STØRRELSER TIL MÆND

Hos JustAsk  finder du lækkert herretøj i ALLE  størrelser (S – 8XL) til mænd med god smag. Om det er til hverdag eller til fest, så har JustAsk tøjet med den rette kvalitet, komfort og det smarte design . I vores butik i Esbjerg finder du alle størrelser helt fra SMALL – 8XL i alle prisklasser og til en pris, der passer til dig.

Stort sortiment

Om det er skjorter, jeans, poloer, t-shirts, sommerjakker, vinterjakker, sko eller andet, så kan du finde det i butikken. Bukser med ekstra benlængde eller skjorter med ekstra ærmelængde og ekstra skjortelængde, der passer til netop dig. Vi bestræber os på at have tøjet til alle former og størrelser.

Lav privat aftale mellem 16:00-17:30 – Få butikken for dig selv og en ekspedient.

Åbningstider

mandag 9:30 – 17:30

tirsdag 9:30 – 17:30

onsdag 9:30 – 17:30

torsdag 9:30 – 17:30

fredag 9:30 – 18:00

lørdag 9:30 – 14:00

søndag (lukket)

Se facebook for åbningstider på helligdage og specielle lejligheder

Besøg vores webshop

hvor du kan se en del af vores store udvalg af herretøj i alle størrelser

Kunderne siger om Just Ask

Just Ask har det bedste udvalg af herre tøj til alle størrelser, både til den unge og den modne mand. Samtidig er der priser der er til at betale, professionel og frisk betjening. En helt igennem skøn herretøjsbutik, som kan anbefales. Hvilket er grunden til at vi bliver ved med at komme igen og igen.

Pia Dueholm - Facebook anmeldelse

hvis du er så heldig at komme ind i justask butikken, vil du finde danmarks dejligste og varme kundeservice. her finder du alt det tøj du har brug for, lige fra sokker til hat. har man været her en gang kommer man helt sikkert igen, man kommer til at savne den hygge og service man får. et stort knuss til dem alle hos justask.

Gustav Thomsen - Facebook anmeldelse

God butik med god professionel betjening og kvalitetsvarer
Steen Thorsen - Google anmeldelse

Vi modtager City Gavekort