Skolegade 48
6700 Esbjerg

Telefon på vej

www.frankies.dk

Frankies Esbjerg

Med et univers i skrigende pink, crust dip og pizzaer som Notourious P.I.G, Steak & Bearnaise og Honolulu har Frankies vundet danskernes pizza-hjerter på rekordtid.

Frankies er din ven på en helt normal hverdagsaften eller en imponerende night out med vennerne, hvor I hurtigt kan pifte aftenen op med kander af cocktail, vin, øl og italienske smagsoplevelser.

Indretningen af vores Frankies restauranter er, ligesom pizzaerne, funky og farverig. Fælles for dem er, at de altid har en helt unik location, som kan danne den perfekte ramme om en aften væk fra hverdagens trummerum.

ÅBNER I JUNI

Åbningstider

mandag ÅBNER I JUNI

tirsdag ÅBNER I JUNI

onsdag ÅBNER I JUNI

torsdag ÅBNER I JUNI

fredag ÅBNER I JUNI

lørdag ÅBNER I JUNI

søndag ÅBNER I JUNI

Se facebook for åbningstider på helligdage og specielle lejligheder

Besøg vores hjemmeside

Og find ud af mere

Kunderne siger om Frankies

Vi fik en fantastisk personlig og varm velkomst denne lørdag eftermiddag af værtinden og alle medarbejderne har øjene åbne for om alt er iorden og om vi var tilfredse. Der er et hyggeligt legerum for de små og vil man hjem med Frankies italienske lyserøde førertrøje, så er det også muligt samt andre T-shirt etc. . Et par timer i Frankies selskab er et besøg værd….

Facebook-anmeldelse

Ganske enkelt, Danmarks bedste pizza’er. Den med trøffelmascarpone + skinke er den bedste pizza jeg nogensinde har smagt.

Facebook-anmeldelse

Fair pris, hyggelig stemning – god betjening 🙂

Facebook-anmeldelse