Flittiglise Esbjerg

Velkommen til de dejligste garnbutikker beliggende i Esbjerg og Vejers.

Vi fører et bredt udvalg af de skønneste kvalitetsgarner, lækkert strikketilbehør, masser af strikkebøger og opskrifter, strikkepinde, knapper osv

Hos os køber du ikke kun dit strikkegarn, du køber også en dejlig oplevelse, en hyggelig stemning. Og vi drysser strikkehjælp med i din pose, hvilket betyder du altid kan henvende dig til os enten i een af butikkerne, via mail eller telefon og få hjælp, hvis der er noget der driller dig.

Vi sender også meget gerne varer til dig, send os blot en besked, og vi står klar til at pakke lige præcis det, du mangler.

Derudover kan du følge os på Instagram og Facebook samt tilmelde dig vores nyhedsbreve og få en ganske indgående fornemmelse af, hvad der sker i butikkerne. 

Åbningstider

mandag 11:00 – 17:30

tirsdag 11:00 – 17:30

onsdag 11:00 – 17:30

torsdag 11:00 – 17:30

fredag 11:00 – 18:00

lørdag 10:00 – 13:00

søndag (lukket)

Se facebook for åbningstider på helligdage og specielle lejligheder

Besøg vores hjemmeside

Og find ud af mere

Kunderne siger om Flittiglise Esbjerg

Stort udvalg i garn, super betjening, altid hjælpsomme og dejlig hyggelig stemning i butikken. Både butikken i Esbjerg og Vejers kan anbefales.

Britta Damgaard Muff - Facebook anmeldelse

Dejligt sted at handle garn ?❤️? Mega hyggelig sted og kommer gerne igen

Tibo Debora Egede Andersen - Facebook anmeldelse

En helt igennem fantastisk butik, med et fantastisk udbud af lækre garner og kompetent personale. Nyder at handle i butikken både i Esbjerg og Vejers
Kirsten Fosgrau - Facebook anmeldelse