Malervej 14
6710 Esbjerg V
Tlf: 75 15 68 00

www.cwr.dk

Carl W. Reis – Showroom

Helt nyt bad eller en modernisering? Besøg vores showroom
I vores flotte showroom på Malervej kan du lade dig inspirere af branchens førende leverandører inden for armaturer, møbler og sanitet samt få professionel rådgivning af aut. vvs-installatør Søren Reis.

Vi kan skaffe det hele, men har valgt at vise produkter fra bl.a. Vola, Dansani, Hansgrohe, Duravit, Geberit. Vi tilbyder ofte en totalløsning, hvor vi står for koordineringen af de øvrige håndværkere, så du som kunde kun har én kontaktperson igennem hele forløbet.

Vores målsætning er at udføre kvalitetsarbejde til tiden og til konkurrencedygtige priser, hvilket vi nu har gjort i næsten 70 år. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis din drøm om nyt bad skal gøres til virkelighed.

Carl W. Reis A/S har siden 1952 udført vvs,- blik,- og kloakarbejder for private, erhverv og det offentlige. Vi er fulgt med tiden og ejes i dag af 3. generation. Af nyere referencer kan bl.a. nævnes vvs-entreprisen på det prisvindende Vadehavscenter, White House på Esbjerg Brygge, Trianglen, W2 samt renovering af DAB’s boliger på Fuglebakken.

Åbningstider

mandag 7:00 – 16:00

tirsdag 7:00 – 16:00

onsdag 7:00 – 16:00

torsdag 7:00 – 16:00

fredag 7:00 – 15:30

lørdag (lukket)

søndag (lukket)

Eller efter aftale

Se facebook for åbningstider på helligdage og specielle lejligheder

Video på vej

Besøg vores hjemmeside

Og find ud af mere

Kunderne siger om CWR 

God service og gode medarbejdere.

Dorthe Nøhr - Facebook anmeldelse

Endelig kom vores varme til at virke! Vores varme har ikke rigtig virket ordentlig det sidste år. Ingen har kunne finde fejlen og udbedre det. Men det gjorde Dan  Rigtig dygtig og omhyggelig håndværker! Stor varm anbefaling herfra!

Eva Thorn Poulsen - Facebook anmeldelse

⭐⭐⭐⭐⭐
Torben Carlsen - Facebook anmeldelse