City Optik Esbjerg – Kontaktlinsefabrikken

Unikke kundeoplevelser siden 1970

CITY OPTIK er din lokale optiker med fokus på service, faglighed og kvalitet. Vi vil være det lokale alternativ, hvor du får den bedst tænkelige rådgivning, og hvor service virkelig kan mærkes.

Vores passion for briller er unik. Vi håndplukker den enkelte brille fra kollektioner med den største begejstring, uanset om vi vælger en basis, klassisk eller limited brille. Vi har briller, som du ikke finder i andre butikker. Vi sætter en ære i, at brillen komplimenterer din personlige stil.

I vores klinik bliver dine øjne undersøgt af en engageret, erfaren og højt uddannet optometrist. Vi anvender kun de bedste maskiner og måleudstyr, derved bliver dine glas eller kontaktlinser tilpasset individuelt. Du får det mest optimale syn.

KONTAKTLINSEFABRIKKEN er en special klinik med fokus på sunde øjne. Det er den grundige og dybdegående undersøgelse af dine øjne, der ligger til grund for, hvilke kontaktlinser du kan anvende. Vores passion for linser er unik.

Vi har eget værksted hos City Optik, da det giver dig en større faglig og mere personlig betjening. Vi kan løse de fleste opgaver på værkstedet, mens du venter. Når et par briller forlader City Optik, skal de være 100% i orden.

 

 

Åbningstider

mandag 9:30 – 17:30

tirsdag 9:30 – 17:30

onsdag 9:30 – 17:30

torsdag 9:30 – 17:30

fredag 9:30 – 18:00

lørdag 9:30 – 14:00

søndag (lukket)

Se facebook for åbningstider på helligdage og specielle lejligheder

Besøg vores hjemmeside

Og find ud af mere

Kunderne siger om City Optik Esbjerg

Venlig og imødekommende betjening!! Stor og lys butik med et fedt udvalg

Kent Jessen

Altid fantastisk service og hjælp til at vælge briller. Service ud over det forventede.

Daniela Maas Lindhardt

Super kompetent personale. Altid har de tid, selvom man skal prøve hele butikken.
Pia Arbjerg