Kongensgade 23c
6700 Esbjerg
Tlf: 60 80 11 21

www.bog-ide.dk

Bog & Ide Esbjerg

Bog & Ide Esbjerg ligger godt placeret i Midt-I lige ved Esbjerg torv.

Her har indehaverne Liselotte og Søren Danmarks næststørste Bog & Ide på 462 kvm, hvor du kan finde alt, hvad du skal bruge af bøger, legetøj, puslespil, hobbyudstyr, skoleudstyr og meget mere.

Butikken er stedet, hvor kunde og varer mødes. Det er vigtigt for Bog & idé, at kunderne føler sig trygge ved kvaliteten i butikkens sortiment, og den gode service vores medarbejdere stræber efter at levere.

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde – en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

Åbningstider

mandag 10:00 – 17:30

tirsdag 10:00 – 17:30

onsdag 10:00 – 17:30

torsdag 10:00 – 17:30

fredag 10:00 – 18:00

lørdag 10:00 – 15:00

søndag (lukket)

Se facebook for åbningstider på helligdage og specielle lejligheder

Video på vej

Besøg vores Facebook

og se de aktuelle tilbud og kampagner

Kunderne siger om Bog & Ide Esbjerg

HVER ENESTE gang super vejledning – især fra Lotte, som fortæller HVAD hun har læst og dermed giver mig inspiration til nye bøger. En skøn butik at komme ind i, søde smilende og hjælpende personaler.

Bidde Hagen Vad - Facebook anmeldelse

Betjening i verdensklasse! 🙂 De har næsten altid hvad man skal bruge – hvis ikke, så gør de alt for at skaffe det hjem – også special varer! Kan de ikke det, så er de ikke blege for at fortælle dig hvor man kan få det – heller ikke hvis det er ved konkurrenten! 🙂 De også altid med på en hyggelig sludder! 🙂 5-stjerner herfra!

Daniel Lunddal Zadeh - Facebook anmeldelse

Den bedste service i byen

Vita Larsen Langerhus - Facebook anmeldelse

Du kan betale med Citygavekort hos os!